Home » Archives by category » Photo of the Day

PARTIA PUNES DEMOKRATIKE KOMUNISTE SHQIPTARE .KOMUNISTET NE PD:PPDKSH.

PARTIA PUNES DEMOKRATIKE KOMUNISTE SHQIPTARE .KOMUNISTET NE PD:PPDKSH.

KOMUNISTET NE PD: 1- Albana Vokshi, është mbesa e Bije Vokshit. Për të gjithë ju, Bije Vokshi priste e përcillte Enverin dhe Nexhmijen. 2- Fatbardh Kadilli. Fatbardhi është i biri i Agim Kadillit (profesioni mësue), ish sigurins dhe antar i togave të pushkatimit. 3- Igli Cara. Igli është nipi i…

Shqiptar (PBDKSH) BASHKIMI DEMOKRISTIAN SHQIPTARE , fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre , per Demokracin ne vend dhe per qeshtjen shqiptare.

Shqiptar (PBDKSH) BASHKIMI DEMOKRISTIAN SHQIPTARE , fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre , per Demokracin ne vend dhe per qeshtjen shqiptare.

Në kuadër të organizimit të Kuvendit të Diasporës, të kësaj ngjarjeje me rëndësi kombëtare, Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar (PBDKSH), fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre të çmuar në përballimin e kostos financiare me qëllim realizimin me sukses të këtij manifestimi gjithëpërfshirës! Të udhëhequr…

Mirdita heroike

Mirdita heroike

Burra Mirdite,kur luftonin për mbrojtjen e “qeverisë së princ Vidit”,kundër forcave rebele të Haxhi Qamilit.Ulur kapidan Marka Gjoni. Fotografuar në Durrës në vitin 1914. “Sa me të shpejt ka mrrit Mirdita, Mitraloza e dinamita. Shtat sahat tu ther me thika, kurr njaj djali s’ju dha ika, Në mirditë po shkojn…

Krenar per Forcat Policore te Kosoves.

Krenar per Forcat Policore te Kosoves.

Dardania ka qene nje nder trevat Olire me artin me te zhvilluar luftarak. Dardanet njihen si krijuesit e luftes guarrilase. Po ashtu, per shkak te faktit se kishin aftesi te jashtezakonshme, disa Perandore te Perandorise se Romes e Bizantit ish dardane, qe kishin fituar autoritet dhe personalitet ne beteja te…