Home » Archives by category » Sociale

Shqiptar (PBDKSH) BASHKIMI DEMOKRISTIAN SHQIPTARE , fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre , per Demokracin ne vend dhe per qeshtjen shqiptare.

Shqiptar (PBDKSH) BASHKIMI DEMOKRISTIAN SHQIPTARE , fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre , per Demokracin ne vend dhe per qeshtjen shqiptare.

Në kuadër të organizimit të Kuvendit të Diasporës, të kësaj ngjarjeje me rëndësi kombëtare, Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar (PBDKSH), fton individë, biznese, shoqata dhe donacione të ndryshme të japin kontributin e tyre të çmuar në përballimin e kostos financiare me qëllim realizimin me sukses të këtij manifestimi gjithëpërfshirës! Të udhëhequr…

Eduart Ndocaj priti sot në ekspozitën e tij, aktorin hollivudian me famë botërore, Peter Malota. Arti përçon mesazhin e vlerave universale të paqes dhe të lirisë

Eduart Ndocaj priti sot në ekspozitën e tij, aktorin hollivudian me famë botërore, Peter Malota. Arti përçon mesazhin e vlerave universale të paqes dhe të lirisë

Eduart Ndocaj priti sot në ekspozitën e tij, aktorin hollivudian me famë botërore, Peter Malota. Arti përçon mesazhin e vlerave universale të paqes dhe të lirisë      Luajtës Video 00:00 01:12 Luajtës Video 00:00 01:39 Ish-deputeti Eduart Ndocaj, pati sot në ekspozitën e tij, të çelur para pak ditësh në…

Projekti “Ndocaj” për Lezhën: Lezha turistike është prioritet i punës sime. Lumi Drin brenda dy vite të para të mandatit tim do të shndërrohet në një destinacion turistik.

Projekti “Ndocaj” për Lezhën: Lezha turistike është prioritet i punës sime. Lumi Drin brenda dy vite të para të mandatit tim do të shndërrohet në një destinacion turistik.

Projekti “Ndocaj” për Lezhën: Lezha turistike është prioritet i punës sime. Lumi Drin brenda dy vite të para të mandatit tim do të shndërrohet në një destinacion turistik. Lezha ka një luë të jashtëzakonshëm, i cili deri nga fundi i shek. XIX ishte i lundrueshëm. Kurse sot mbi lumin Drin…

EDUART NDOCAJ . ESPOZITA KUSHTUAR HEROIT KOMBETAR

EDUART NDOCAJ . ESPOZITA KUSHTUAR HEROIT KOMBETAR

ESPOZITA KUSHTUAR HEROIT KOMBETAR Pas disa muajsh “pushim “ sot në galerinë e Pallatit Kultures Lezhë Eduart Ndocaj u prezantua përseri përpara publikut lezhian me një tjeter ekspozitë pikturash të larmishme dedikuar figures kryesore të kombit shqiptar GJERGJ KASTRIOTI SKENDERBEU. Kjo ekspozitë perkon me aktivitetet e tjera festive në kuader…

EDUART NDOCAJ, PJES NGA LIBI IM. “JETA IME;Viti 1996, ëndrra drejt Italisë bëhet realitet.

EDUART NDOCAJ, PJES NGA LIBI IM. “JETA IME;Viti 1996, ëndrra drejt Italisë bëhet realitet.

Viti 1996, ëndrra drejt Italisë bëhet realitet Ishte pikërisht viti 1996, kur vendosa të udhëtoja drejt Italisë. Ky mund të konsiderohet viti i një fillimi të ri për mua, sepse, pas këtij udhëtimi, gjithçka do të ndryshonte në jetën time, sigurisht për mirë. U nisa me një çantë lëkure në…

Projekti “Ndocaj” për Lezhën 2019.: Brenda dy viteve të para si kryebashkiak i Lezhës, Torovica do të ketë ujësjellës të ri që furnizon me ujë të pijshëm të gjitha familje.

Projekti “Ndocaj” për Lezhën 2019.: Brenda dy viteve të para si kryebashkiak i Lezhës, Torovica do të ketë ujësjellës të ri që furnizon me ujë të pijshëm të gjitha familje.

Projekti “Ndocaj” për Lezhën: Brenda dy viteve të para si kryebashkiak i Lezhës, Torovica do të ketë ujësjellës të ri që furnizon me ujë të pijshëm të gjitha familje.      Eduart Ndocaj, në cilësinë e aspirantit për kryebashkiak të Lezhës, ka zgjedhur rrjetet sociale dhe mediat e ndryshme online, të…

Projekti “Ndocaj” për Lezhën 2019: Zgjidhja e problemit të ujësjellësit në fshatin Rraboshtë do të bëhet brenda dyvjeçarit të parë të mandatit

Projekti “Ndocaj” për Lezhën 2019: Zgjidhja e problemit të ujësjellësit në fshatin Rraboshtë do të bëhet brenda dyvjeçarit të parë të mandatit

Projekti “Ndocaj” për Lezhën: Zgjidhja e problemit të ujësjellësit në fshatin Rraboshtë do të bëhet brenda dyvjeçarit të parë të mandatit      Me vizionin e qartë për ti dhënë të tjera impulse zhvillimit ekonomik të bashkisë Lezhë, në cilësinë e kandidati për kryetar në zgjedhjet e ardhshme të vitit 2019,…

PROGRAMI PER NJE QEVERISIE DINITOZE PER LEZHEN Ky esht nje program per LEZHEN . Ju lutemi na nisni edhe mendimet tuaj. VOTO EDUART NDOCAJ .

PROGRAMI PER NJE QEVERISIE DINITOZE PER LEZHEN Ky esht nje program per LEZHEN . Ju lutemi na nisni edhe mendimet tuaj. VOTO EDUART NDOCAJ .

Ky esht nje program per LEZHEN . Ju lutemi na nisni edhe mendimet tuaj. Bashkia e Lezhës do të menaxhohet së bashku me profesionistë dhe intelektualë që Lezhën nuk I mungojnë, por që ua kanë zënë vendin horrat që s’do kenë akses në asnjë zyrë bashkie. Dhe fondet do menaxhohen…

1 2 3 4