Home » Archives by category » Sociale (Page 3)

Turbolencat në familje dhe domosdoshmëria e “gazetarëve të familjes”

Turbolencat në familje dhe domosdoshmëria e “gazetarëve të familjes”

Turbolencat në familje dhe domosdoshmëria e “gazetarëve të familjes” Çështjet e familjes kanë filluar të trajtohen si diçka ndërmjet groteskut dhe gossip-it. Janë disa ngjarje si ajo e familjes Kajtazi, ajo e familjes Trimi në Lushnje, vrasjet e grave në Shën Gjergj dhe Pogradec të cilat përveçse fatkeqësi për familjet…

“Skëndërbeu tradhëtar”

“Skëndërbeu tradhëtar”

Kam parë komente e deklerata, të bëra disa herë edhe hoxhallarë, të cilat u drejtohen muslimanëve e u thonë se Skëndërbeu duhet bërë “lanet”, sepse ka vrarë muslimanë e ka luftuar kundër Perandorisë Otomane. Ka qenë agjent i Vatikanit, ka luftuar për kryqin e turlifar kopallash të ngjashme. E para,…

BEDËR kontribuon në edukimin e fëmijëve të ngujuar

BEDËR kontribuon në edukimin e fëmijëve të ngujuar

Universiteti “Hëna e Plotë” (Bedër) është gjendur pranë fëmijëve të ngujuar si pasojë e fenomenit të gjakmarrjes. Projekti “Edukim në strehëzën tënde”, i iniciuar në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, synon t’u ofrojë mundësinë e shkollimit të gjithë këtyre fëmijëve që e kanë të pamundur frekuentimin e shkollës…

Presidenti i Çalik Holding nderohet me Çmimin e Solidaritetit Social

Presidenti i Çalik Holding nderohet me Çmimin e Solidaritetit Social

Presidenti i Çalik Holding nderohet me Çmimin e Solidaritetit Social nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë i ka akorduar Presidentit të Çalik Holding, z. Ahmet Çalik, Çmimin e Solidaritetit Social për vitin 2014, me motivacionin: “Për vëmendje dhe kontribut të veçantë të kompanive…

Lutje per te varferit

Lutje per te varferit

Nje grusht nga shpirti yne per te varferit, per te semuret, per te vetmuarit e per te gabuarit ,nje grusht shprese e miresi ,kjo asht lutja jone per kete prag festash. Ne si popull themi qe jemi popull bujar ,e bujaria nuk eshte turp te tregohet perkundrazi eshte nxitje per…

Më këto paga ku i gjejnë paratë, pyeti Pandeli Majko

Më këto paga ku i gjejnë paratë, pyeti Pandeli Majko

Gazeta spanjolle “Marka”, më e madhja sportive e vëndit, ka bërë të ditur se deputeti i Partisë Socialiste, Taulant Balla dhe balerina prezantuese Xhemi Shehu kanë qenë prezente mbrëmjen e djeshme pjesë e stadiumit “Santiago Bernabeu” të shoqëruar nga bashkëshortët e tyre, duke ndjekur ndeshjen midis ekipeve Raal -Bajern.Për ta…