Home » Archives by category » Sociale (Page 4)

Ahmetaj me fasonët në Berat: Kompanitë e suksesshme, forcë graviteti për kompanitë e huaja

Ahmetaj me fasonët në Berat: Kompanitë e suksesshme, forcë graviteti për kompanitë e huaja

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj zhvilloi një vizitë në qytetin e Beratit ku u takua me përfaqësues të bizneseve fasonë në këtë qytet. Paketa me masa lehtësuese për këtë industri është tashmë drejt finalizimit të saj dhe pritet që shumë shpejt të dërgohet për miratim në…