Home » Archives by category » Teknologji (Page 4)

Iphone i kthyer në armë elektrike

Iphone i kthyer në armë elektrike

– 2014-03-08 23:10:16 Një djalosh 14-vjeçar është kapur nga policia duke bartur një Iphone shndërruar në armë elektrike. Zyrtarët e policisë fillimisht besuan se pajisja ishte një telefon i zakonshëm, dhe njëri nga ta pati dhimbje të mëdha derisa ata po ndiqnin një djalë që po bartte një thikë. Policia…

Kufij Shengen për internetin?

Kufij Shengen për internetin?

Gjermania dhe Franca po konsultohet për një të ashtuquajtur “Shengen Routing”. Të dhënat duhet të mbeten mundësisht brenda Evropës. Por a mbron kjo vërtet nga përgjimi apo i shërben vetëm kompanive të IT? Shkurtesa “www” do të thotë “world wide web”, pra një rrjet mbarëbotëror dhe si i tillë pa…