Home » Archives by category » Vendi (Page 2)

Raport për Zgjedhjet Parlamentare

Raport për Zgjedhjet Parlamentare

Raport për Zgjedhjet Parlamentare Tiranë, 2017-08-29 Shënim Ky raport është hartuar nga PBDKSH, subjekt politik parlamentar që mori pjesë me listën shumëemërore në zgjedhjet e 25 Qershorit. Ky raport është publik dhe mund të përdoret nga institucionet shtetërore, politike, shoqëria civile dhe nga mediat. Qëllimi i këtij raporti është për…

Kabineti “Rama 2”, zbulohen emrat e ministrave. Surprizë posti i zv/kryeministrit

Kabineti “Rama 2”, zbulohen emrat e ministrave. Surprizë posti i zv/kryeministrit

Kur duhen edhe dy ditë që kryeministri Rama të bëjë publike përbërjen e qeverisë së re, Televizioni Klan mëson të tjera detaje që lidhen me formatimin e kabinetit të ri qeveritar. Kështu pritet që Mimi Kodheli të lërë drejtimin e Ministrisë së Mbrojtjes,  për të marrë kryesimin e Komisionit të…

PBDKSH/Deklaratë: Të vendoset Ushtria për të ruajtur rendin!

PBDKSH/Deklaratë: Të vendoset Ushtria për të ruajtur rendin!

Misioni më i rëndësishëm i Shtetit dhe i institucioneve të tij janë për të ruajtur sigurinë e vendit dhe sovranitetin e vendit. Situata aktuale është shumë dramatike dhe duket sikur ka dalë jashtë kontrollit, shifrat e vrasjeve, therjeve dhe aksidenteve me pasojë vdekjen duket sikur kanë kaluar edhe shifrat e…