Home » Archives by category » Vendi (Page 3)

PBDKSH/Deklaratë: Të vendoset Ushtria për të ruajtur rendin!

PBDKSH/Deklaratë: Të vendoset Ushtria për të ruajtur rendin!

Misioni më i rëndësishëm i Shtetit dhe i institucioneve të tij janë për të ruajtur sigurinë e vendit dhe sovranitetin e vendit. Situata aktuale është shumë dramatike dhe duket sikur ka dalë jashtë kontrollit, shifrat e vrasjeve, therjeve dhe aksidenteve me pasojë vdekjen duket sikur kanë kaluar edhe shifrat e…

Daci nga Kukesi: PBDKSH force e pare ne Kukes, Diber dhe Lezhe

Daci nga Kukesi: PBDKSH force e pare ne Kukes, Diber dhe Lezhe

Pas disa vitesh, sot pata kenaqesine te rikthehem ne vendlindjen tone heroike, Kalisin. Isha i shoqerua nga deputeti dhe Kryetari i PBDKSH, z. EDUART Ndocaj. Kalisi eshte djepi i lirise, vendi i gjeneraleve, komandateve, heronjeve, intelektualeve, artisteve, njerezve te thjeshte e punetore. Ndocaj ne fjalen e tij theksoi se: Kukesi…

Rinia Demokristian: së bashku drejt fitores

Rinia Demokristian: së bashku drejt fitores

Sot, në mjediset e Selisë Qendrore të PBDKSH u mbaj mbledhja e radhës me përfaqësues të Forumit Rinia Demokristiane (FRD). RFD është forum i PBDKSH. Në mbledhje u raportuar puna e suksesshme gjatë kësaj kohe si dhe konkretizimi i këtij suksese në anëtarësime dhe shtimin e radhëve. Gjatë mbledhjes u…

Qindra qytetarë i bashkohen PBDKSH

Qindra qytetarë i bashkohen PBDKSH

Qindra qytetarë takohen me kryetarin e PBDKSH, z. Eduart Ndocaj. Takimi u bë në kuadër të riorganizimit të strukturave të partisë si dhe për inaugurimin e Selisë Qendrore në Rr. Shtraus në Lezhë, me datë 9 Prill 2017 (e diel), ora 10:00(Paradite) Të gjithë së bashku për një Lezhë dinjitoze!…

Bushati i “trembur” nga e zgerdhimja ne heshtjen per Kacorrit i shkruan Ndocaj duke i thene te fshije numrin e tij

Bushati i “trembur” nga e zgerdhimja ne heshtjen per Kacorrit i shkruan Ndocaj duke i thene te fshije numrin e tij

Ka nje dallim te madhe ne institucionet Shtetit, pershembull edhe mes ministrave. Zakonisht Ministri i Jashtem perfaqeson unitetin dhe sovranitetin e vendit, kur ndodhet me mision jashte. Po ashtu ka nje dallim te madh mes nje deputeti dhe nje ministri. Deputeti perfaqeson drejteperdrejte sovranitetin qytetar e ministri votebesohet nga deputeter…

Lidhja ime me Lezhën dhe Mirditën!

Lidhja ime me Lezhën dhe Mirditën!

  Nga Alban Daci U bë më shumë se tre vjet që me mirditoret kam krijuar marrëdhënie vëllazërore. Tashmë kam më shumë se tre vjet që më shumë frekuentoj Rrëshenin, Malaj, Rubikun, Laçin, Skuraj, Fushëkuqe, Fushëkrujë. Ka dy vjet që jam rezident i Manatisë, jetoj në Lezhë, drekoj në Mrizin…