Rreth Nesh

Gazeta Arberia është gazetë shqiptare në version online me rreth 100 mijë lexues në javë dhe do të jetë një dritare më shumë në mediat shqiptare si dhe do të përfaqësojë zërin e shqiptarëve kudo  janë dhe do të promovojë e mbrojë interesat kombëtare.