Home » Posts tagged with » gjoks

“K*rvë e vogël, sa e ke numrin e gjoksit”, i flet një vajze në Insta, s’u beson syve kur zbulon të vërtetën

“K*rvë e vogël, sa e ke numrin e gjoksit”, i flet një vajze në Insta, s’u beson syve kur zbulon të vërtetën

Ngacmimet dhe telashet nëpër rrjetet sociale duket se janë bërë të pafundme, sidomos mes të rinjve që nuk ngurojnë të “gjuajnë” njëri-tjetrin. Një rast i tillë ka qenë edhe ai një 18 vjeçareje nga Tirana, e cila e ka gjetur veten në një bisedë ofenduese dhe kërcënuese pasi i ktheu…